dinsdag 19 augustus 2014

Profielfoto

Je kunt niet meer om een goede profielfoto heen. Net als in het echte leven, krijg je online ook maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Hoe professioneel is jouw profielfoto ? Afgelopen weekend heb ik mijn eigen profielfoto maar weer eens bijgewerkt. Mijn oude foto was een redelijke low-key afbeelding.


Dit artikel geeft je tips voor een betere profielfoto.

Profiteer hier zowel zakelijk als privé van en neem jouw huidige foto onder de loep. Je profielfoto is het allerbelangrijkste onderdeel van je LinkedIn profiel. Met deze tips maak je een onvergetelijke eerste . Duchenne lach, vooral je gezicht in beel groot formaat en meer tips. Een goede profielfoto is ontzettend belangrijk.


Het eerste wat we dus bekijken zijn de plaatjes. Zorg ervoor dat je een duidelijk en herkenbaar Instagram profielfoto hebt. Ik geef je hier tips waar je op moet letten!


Kom betrouwbaarder, competenter en aantrekkelijk over als je deze onbewuste beïnvloedingstechniek toepast op je profielfoto.

Open de Gmail-app Gmail op je Android-telefoon of -tablet. Delen wat je aan het doen bent. Tik op de pagina van je . In de wereld van social media is niets belangrijker dan een goede en originele profielfoto met extra persoonlijkheid. Jouw profielfoto is het . LinkedIn Hulp - Instellingen voor zichtbaarheid van profielfoto - Wie kan mijn profielfoto bekijken?


Met een profielfoto kunnen je buren op Nextdoor die je van gezicht kennen, eindelijk een naam aan je gezicht koppelen. LinkedIn schrijft zelf dat de kans dat je profiel überhaupt wordt bekeken keer groter is als je een profielfoto hebt. Als je een foto hebt dan blijkt de bezoeker . Veel mensen hebben een profielfoto ingesteld voor WhatsApp. Handig omdat andere mensen dan meteen zien met wie ze te maken hebben. Hebt u een leuke nieuwe foto van uzelf?


Wil jij ook een profielfoto waar je wel klanten mee trekt, maar weet je niet waar je op moet letten? Lees mijn antwoord in mijn blog. Wat zeggen de hersenen over de perfecte Tinderfoto?


STT Research ging op onderzoek uit en ontdekt het geheim van de onweerstaanbare . De sterren vervingen hun kiekje namelijk door . Zowel met als zonder plugin!

Toch is het in deze werel waarin een groot deel van de sociale contacten via het internet verloopt,. Ben jij zelfstandig ondernemer? En gebruik jij een zelfgemaakte foto als profielfoto ? Maak jij een van deze fouten met je profielfoto ? Klik vanuit je nieuwsoverzicht linksboven op je naam en beweeg de muisaanwijzer over je profielfoto. Elf manieren om je bezoekers makkelijk te verjagen met je profielfoto. Is jou profielfoto wel geschikt en past die bij jou als persoon?


En dan kun je maar beter zorgen dat je profielfoto uit de . Zelf een nieuwe profielfoto kiezen? Nee, dat kun je beter aan een ander overlaten, blijkt uit Australisch onderzoek. Wij testen dat eens even uit. Een eerste indruk maak je maar een keer. Zorg voor een goede profielfoto op je social media.


In dit artikel tips waar een goede foto aan moet . Waarom iedereen een blauw vlak als Instagram- profielfoto heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts