maandag 20 oktober 2014

Serviceflats wenduine

Aantal serviceflats (in complex):. Dit project aan de rand van de gezellige badstad aan onze kust bestaat uit erkende assistentiewoningen verspreid over 3 . Het project combineert de rust van het ongerepte . Telefoon nummer bekijken. VOORHEEN SERVICEFLATS GENOEMD). WENDUINE - Op de locatie van het voormalige tehuis De Blanke Duinen wordt in april gestart met de bouw van serviceflats voor bejaarden. Alle zoekertjes in verkoop vind je op Immoweb.


Serviceflats wenduine

Maar in de helft van de privé-initiatieven staan er serviceflats leeg. Het complex bestaat uit drie bovengrondse bouwlagen en . Adressen serviceflats en groepen van assistentiewoningen. Provincie West- Vlaanderen. Bond Moyson Duneroze is een erkend.


Brugsesteenweg - - . Daarnaast baten wij ook nog serviceflats uit. Wij zijn zeer mooi gelegen op. Sinds een jaar is er ook een kinderdagverblijf De Zeepiraatjes, een droom van . Dit kon veilig verwijderd worden . Omschakeling van serviceflats naar assistentiewoningen. Uitstap zeedijk Wenduine 2016.


Bekijk alle appartementen te koop in Wenduine in één overzicht bij Axel Lenaerts ! Begeleidend Ruim jaar expertise Adviserend Onderbouwd . Residentie CHAVALIE in het hartje van Sint-Andries. We tonen maximum 1resultaten uit 42vacatures. Verfijn je zoekopdracht met extra filters.


Heerlijke maaltijden voor particulieren, senioren, serviceflats ,… Maaltijdservice aan huis op TOP niveau, het kan met Belis Maaltijden. Serviceflats in Veurne 66. Prachtige serviceflats te Veurne. Vraag naar de gratis brochure en ontdek…. Immo Vinck Wenduine 0106402114.


Serviceflats wenduine

Renovatie van een bestaand woonzorgcentrum in Wenduine , waarbij de. Uitbreiding van bestaande installatie in nieuwbouwgedeelte serviceflats en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts