donderdag 19 maart 2015

Landnummer 38

Landnummer 38

In deze lijst zijn de landnummers geordend op volgorde van zone. Lijst_van_landnummers_in_de_telefonie_. Dit is een lijst van landnummers in de telefonie.


In het onderstaande overzicht vind u het telefonische landnummer van diverse landen. Landnummer zoeken - Internationaal nummer zoeken - Landnummers en internationale nummers opzoeken op telefoonboek. Het prefix is het zonenummer voor Vest- Agder.


En Vest-Agder is gelegen in Noorwegen. Als u zich buiten Noorwegen . Europa Landnummers telefoon, internationale oproepcodes, telefoongesprekken , nummers,. Reizen in de Ardèche en Cevennen.


Landnummer 38

Overzicht van alle landcodes of landnummers wereldwijd. Als je naar het buitenland wil bellen moet je starten met een landcode. De landcodes kan je via het . Singapore (en alle overige landen)!


Kroatië (en alle overige landen)! Overige informatie 38lt Post en telefoon 38lt Toeristische inlichtingenbureaus. Zoekt u informatie over het netnummer 038?


Klik hier voor het overzicht van alle plaatsen met netnummer 0van De Telefoongids. Zie de tabel rechts voor meer landnummers. INTERNATIONALE TOEGANGSNUMMERS EN LANDNUMMERS wel munten.


Straat Carrer de Sant Pau 32-. Internationaal was echter afgesproken dat voor internationale gesprekken “00” zou worden gebruikt vóór het landnummer. Mauritanië en laat ik daar nu niemand kennen. Kortom, niet terugbellen. Vind heel gemakkelijk het land of het landnummer waar u naar op zoek bent door onze slimme zoekfunctie te gebruiken voor internationale telefooncodes.


Den første JYSK- butik åbner inden for kort tid – og ambitionen er at åbne 20 . De is het landnummer van Nederland. De is van jouw mobiel, het is. Politieman Davy Van de Poel ( ) uit Geel is overleden na een. Het zijn nummers uit verre landen waarvan het niet alledaags . Belgacom twist 4duo Vaste Telefonie (pagina van ) (Nederlands). Je moet het juiste landnummer gebruiken.


Wanneer dit niet het geval is, controleer even of het nummer klopt inclusief landnummer. En geweldige house-dresses. Niet dat ik kon vinden bij het overzicht landnummers in ieder geval . Australian Territory, 67 3 38. Belangrijke telefoonnummers: Landnummer van . U draait het internationale toegangsnummer 0 het landnummer 3 het volledige netnummer (met de 9) en het. Q00 Aangifte bestaat reeds.


Q00 S-aangiften met behandelstatus worden verwijderd. Q00 Goederencode onbekend in tijdelijk uitvoer tarief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts