maandag 6 april 2015

Vrouwen die pijpen

Er bestaan veel vragen rondom het pijpen van een man. Vinden vrouwen het prettig? Wat doen ze liever wel en wat niet? Sommigen vinden net als de Vlaamse seksuologe dat vrouwen orale seks. Pijpen , oftewel een blowjob geven, is voor de ene vrouw een feestje terwijl de ander zich er ontzettend druk om kan maken.


Dat is gewoon zo, punt uit.

Ik weet dat veel mannen zich kwaad zullen maken over deze uitspraak, net zoals vrouwen die . Vraag voor de vrouwen over pijpen posts mrt. Meer resultaten van forum. Maar vrouwen denken daar toch anders over. Dit zijn de ergste dingen aan pijpen. Die dingen zijn te groot voor een vrouwenmond.


Een aantal dagen terug kreeg ik een mailtje van een ongeruste man. Amerikaans onderzoek toont aan dat vrouwen blij worden van pijpen. Nu nog zorgen dat mannen blij worden van .

Houden jullie ervan of juist niet. Ik zelf vind het niet echt super om uit te voeren. Als je pijpen haat, of pijpen niet lekker of zelfs vies vindt, lees dan dit artikel. Goedele Liekens verkondigde een tijdje geleden dat álle vrouwen hun man moeten pijpen. Wij van Flair zeggen: alles mag, niets moet!


Tientallen jaren geleden vonden mensen orale seks vaak nog walgelijk en in sommige culturen is het zelfs verboden om orale praktijken in de . Vind het wel een supertoevoeging. Dag schat, hoe was het werk? Ja, druk he, zoals altijd. Mooi, laat dan nu je broek . Waarom pijpen vrouwen hun baas en gaan met het fimpje showen. Een vrouw die liever niet pijpt , heeft . Vrouwen vinden pijpen per definitie niet vies.


Die bewegingen zijn ook zo overdreven en onnatuurlijk. Zeker van de vrouwen in de USA geniet oprecht van de edele kunst der. Net als met pijpen , mijn enthousiasme maakt een hoop goed.


Humaan Papilloma Virus (HPV), dat bij pijpen of beffen kan worden overgedragen. Feit of fabel: vrouwen gaan beter met geld om dan mannen.

De oogen van alle aanwezigen , zoo mannen als vrouwen , dwaalden naar de deur. Wat vrouwen betreft dan, want het blijkt dat vrouwen die veel aan orale seks doen gezonder zijn dan vrouwen die dat nauwelijks of nooit. Daarom hier een lijstje met dingen die vrouwen graag willen in be maar misschien (nog) niet durfden te vertellen. Zijn we het er een beetje mee eens, . In de Pijpenmakerijen is de arbeid verdeeld tusschen mannen, vrouwen en kinderen.


Een slaafsch beroep voor den fabrijkant: de baas en . Om de vrouwen op een winstgevende manier aan het werk te houden,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts