vrijdag 15 mei 2015

Okergeel met groen

Het valt niet altijd mee om te bepalen welke kleuren je bij elkaar kunt dragen. Het is een makkelijke kleur die goed te combineren is. Let wel goed op welke kleur bruin je combineert met welke kleur geel , want als ze . Wil je liever dat de kleur rust brengt, ga dan voor een zachtere tint geel.


Geel combineert mooi met basiskleuren als grijs, taupe en zwart. We combineren kleuren voor een website in stappen! Welke betekenis kleuren hebben speelt namelijk ook mee. Met welke kleuren kan je geel allemaal combineren en in welke interieur stijl gebruik je geel ? Kijk mee naar de volgende voorbeelden en wij leggen uit hoe je.


Welke kleuren passen bij elkaar in de woonkamer. Geel is een primaire kleur bij de subtractieve kleurmenging. Bij de additieve kleurmenging is het een secundaire kleur die wordt verkregen door menging van.


Okergeel met groen

In de illustratie zie je een opdeling tussen warme kleuren (roo oranje, geel ), koude kleuren (groen, blauw, paars) en neutrale kleuren (bruin, grijs). Met okergeel is groen mooi, met goudgeel combineert bruin mooi. Voor de een zal dit mooier uitpakken dan de ander, dat hangt af van welk seizoentype je bent.


Het kleurenwiel bestaat voor de ene helft uit warme (roo geel en oranje) en voor de andere helft. Bovendien kan je wit met alle andere kleuren combineren. Het combineren van verschillende kleuren zorgt voor een levendig interieur. Veel gebruikte combinaties zijn oranje-roo blauw-turquoise en groen- geel. Wanneer ik na een kleurenanalyse laat zien welke kleuren iemand mooi staan, zit daar ook geel en groen bij.


Okergeel met groen

En alle tinten zijn ook prima te combineren met elkaar. Beperk het dragen van geel niet . Alle kleuren ontstaan uit geel , rood en blauw (behalve wit en zwart). De cirkel is een handig hulpmiddel om te zien welke kleuren met elkaar harmoniëren.


Benieuwd welke kleuren het best met elkaar te combineren zijn en. In het algemeen geldt: een lichtere gele kleur geeft een zachtere uitstraling en. Kleurtinten van diep aubergine tot licht lila zijn goed te combineren met . Als je met kleur bezig bent, is het belangrijk om te weten welke kleuren je met elkaar kunt combineren. Tijd voor een spoedcursus kleuren combineren ! Het begint bij de primaire kleuren roo blauw en geel. Ik ga je eerst geruststellen, iedereen kan geel dragen als je maar.


Combineer de volle mosgroene kleur met okergeel en goudtinten, dat. Pastel en grijs- groene varianten combineren met volle paarse kleur of . De gele tinten uit de Crown kleurencollecite voor binnenshuis en Sandtex voor. In welke kamer gebruikt men geel ? Ben je benieuwd welke kleurencombinatie bij jou past?


Het is daarbij super belangrijk dat je kleuren met elkaar weet te combineren. Voorbeelden hiervan zijn rood-oranje en groen- geel. Gebruik aangrenzende kleuren (v.b. geel -oranje). Daarvan zijn geel , roo blauw en groen chromatische kleuren en zwart en wit.


Het bepalen welke kleuren jou het mooiste staan en laten stralen vergt zeker wel. Om te vermijden dat u verblind wordt, combineert u het geel met een zacht- tot. Kies dan een ivoorkleur en combineer ze met eender welke kleur naar keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts