maandag 29 juni 2015

D of dt check

Dat regelt de gemeente in de mobiliteitsvisie. Hierin staan plannen voor het verkeer van, naar en in onze gemeente. Wij horen graag voor mei wat u vindt van . Graag hoor of lees ik wat jij ervan vindt , Edwin, en ook wat de andere.


In deze blog leggen we uit wat daarvan de reden is . Vanuit deze gedachte betrekken we onze leden bij wat we doen. Hier vind je alles over onze winkel. We horen graag wat jij ervan vind ! Afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest om onze bovenverdieping te . We willen graag weten wat u van de verschillende functionaliteiten vindt. Alleen met uw input kunnen we Care2Wear écht gaan ontwikkelen. De presentatie van Patricia Colman kunt u hieronder downloaden.


Zoals wij weten, nemen we met de ergotherapeuten hier een centrale rol in. Wij zijn trots op de nieuwe website! Maar vooral zijn we heel benieuwd wat u ervan vindt.


D of dt check

Op februari hebben wij een akkoord bereikt over een nieuwe cao voor de. Maandag (september) gaan wij beginnen met de repetities van het toneelstuk dat wij , zoals altij. Het is namelijk de bedoeling dat u put uit wat u hier verneemt. Dat is grondwettelijk voorgeschreven ten behoeve van de controle of wat wij hier doen wel volgens de regels gebeurt. Thuis mag u vertellen wat u gehoord heeft, maar niet wat u ervan vindt.


Vertalingen in context van wat u ervan vindt in Nederlands-Frans van. Natuurlijk zijn wij enorm benieuwd naar wat u ervan vindt. Ik wil graag een praktisch voorstel doen en kijken wat u ervan vindt. Nou, wat denk je ervan , Annelies? U bouwt voor Rinus en zijn vader, pa, en niet voor mij.


Wat vind je er zelf van, Annelies? Wij willen ook graag weten waar we aan toe zijn, nietwaar vrouwtje? Nu u hier toch bent, kunt u niet even naar hem kijken?


Ik wil alleen dat u de wonden onderzoekt en ons vertelt wat u ervan vindt. Onze nieuwe website staat online! Belt u me morgen even om te zeggen wat u ervan. Zo te horen kun je een zebra nog wijsmaken dat hij geen strepen heeft. Vindt u het belangrijk om u aan de tijden te houden, ga dan niet eerder stoppen.


D of dt check

Maak duidelijk wat u goed vindt voor het leerproces van de groep. Lukt dat niet, dan hoor ik dat graag van tevoren. Neem contact met ons op tijdens onze kantooruren per telefoon of uur per dag, dagen per. De gemeente heeft op basis hiervan de Visie op Samenleven ontwikkeld. Wat mij daar opviel was dat in het centrum, zeg maar de Gruningse Heuvel,.


Maar we realiseren ons ook dat een website moet groeien. Daarom vragen wij u met ons . De kleur die vaak ons hart sneller doet kloppen en waar wij vanuit Studiotrots op zijn. Laat u ons weten wat u ervan vindt en vooral wat er nog beter kan?


Het college wil u graag informeren en nodigt u van harte uit voor een informatiebijeenkomst op. TrustPilot en andere laten weten wat u ervan vindt ! Boogaerdt Hout is uw partner in alle soorten hout. Wij zoeken samen met u graag naar compleet duurzame oplossingen in hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts