woensdag 29 juni 2016

Serviceflats aan de kust

Onmiddellijk beschikbaar. Op zoek naar een rusthuis of serviceflat ? Serviceflats te Heist-Aan- Zee. Nieuwbouw te koop Veurne. Assistentiewoningen in residentie Zuidburg.


Ruim gebouwde assistentiewoningen in Oostduinkerke met grote terassen. Ontdek het laatste penthouse! Dat dokterde OCMW-raadslid . Enkel met de beste architecten. Steeds een persoonlijke aanpak, in alle discretie.


Waar je heerlijk kan ontspannen in een prachtige . Aan de kust is het altijd fijn vertoeven: de sfeer is relaxed én het doet deugd voor lichaam en geest om gezonde zeelucht in te ademen. Je kan beschikken over een service-residentie met living en kitchinette, een afzonderlijke slaapkamer, een volledig uitgeruste badkamer en een . Beukenhof is uw ideale thuis aan zee : hypermoderne assistentiewoningen, gelegen in een privé-park in Oostduinkerke-centrum. Seniorcity Wenduine, uw eigen plekje aan zee. In Wenduine bouwt De Zilvertorens erkende assistentiewoningen,. Dit is het nieuwe gebouw van het Sociaal Huis met serviceflats.


Het Sociaal Huis Oostende heeft zijn aanbod van aangepaste zorgwoningen uitgebreid. Het resultaat mag gezien worden. Staketsel Kaïrostraat 8 biedt moderne serviceflats aan met een prachtige groene en centrale ligging aan senioren (vanaf jaar) in Oostende.


De Zeeparel is een echte parel van. Die ene serviceflat die er is heeft in totaal plaatsen. Sommigen dromen ook van een serviceflat in een bloeiende stad of aan zee als investering.


Serviceflats aan de kust

Op die manier kunnen ze er later eventueel zelf gebruik van maken . Meer en meer mensen vinden dan ook de weg naar serviceflats , inclusief beleggers. Dat is ook de financiële markten niet ontgaan. Te koop: erkende assistentiewoningen met zicht op jachthaven en park. Het gevoel van een appartement, het comfort van een assistentiewoning.


De serviceflats in de Langestraat betekenen het einde van het nachtleven in Oostende. Dierenasiel Het Blauwe Kruis van de Kust. We hebben koopwoningen voor je zoekopdracht provincie west vlaanderen serviceflat , met prijzen vanaf € 105. Vind wat je zoekt voor de beste prijs: . Dit project aan de rand van de gezellige badstad aan onze kust bestaat uit erkende assistentiewoningen verspreid over 3 . Belgische kust van te maken.


Serviceflats aan de kust

Lees hier waarom investeren in serviceflats vaak-voorkomend. Adressen serviceflats en groepen van assistentiewoningen. Provincie West- Vlaanderen. Golf by Zilverduin, jouw levendige verblijf aan de kust.


Geniet er in alle comfort van de gezonde zeelucht, middenin het groen. Zin in schilderen, een kopje koffie. De prachtige serviceflats van Doornhuys zijn te huur en liggen op wandelafstand van het strand van Koksijde, recht tegenover woonzorgcentrum Dunecluze. Het project is gelegen pal in het centrum van Oostende, op een zucht van de zee. Ideaal om u ook in Oostende thuis te voelen.


Unieke vorm van huisvesting . Een serviceflat is de ideale oplossing voor de actieve senior of voor koppels die willen genieten van privacy, rust en zelfstandigheid in een veilige omgeving. Een erkende assistentiewoning is een woning aangepast aan de noden van het ouder worden. Als 65-plusser kunt u er zelfstandig wonen, ook wanneer het wat . Voor zelfstandig wonende ouderen ( serviceflats ) (2).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts