dinsdag 7 november 2017

Tesamen tezamen spelling

De enige juiste schrijfwijze is tezamen (aaneengeschreven en met een z). Tezamen is ontstaan uit te en zamen: vroeger werd te zamen. De correcte spelling is tezamen , aan elkaar en met een z. Een online hulp tijdens het schrijven. Voorbeeld: ` tezamen bidden voor alle mensen die honger lijden op deze wereld`.


Wat is juist: tezamen , tesamen , te zamen of te samen? Dit is slechts definitie voor tesamen. De juiste spelling staat ook in het Groene Boekje, de officiële Woordenlijst.


Deze lijst wordt gebruikt door bots die automatisch spellingscorrecties. Woordgebruik op internet: tezamen. Contacteer ons (Open van 8:uur tot 17:uur). Let op de onderscheiden spelling van de homoniemen:. Variaties in spelling zijn behouden.


En dat àl dat werk tezamen zoo een mooien naam heeft: krijgsbedrijf. Mijn zeer waarde, van af ons eerste levensuur warm wij tesamen , en nóg kennen wij elkander niet volkomen. Fouten tegen de spelling van de werkwoordvormen.


Alle aan het Kabinet ont. Waarom de spelling Mocro War goed te verdedigen is. Is het tesamen of tezamen ? U kunt alle objecten in een groepering tesamen verplaatsen, veranderen,.


Nederlands - Engels op Glosbe, online woordenboek, gratis. Common misspelling of tezamen. Ook is de oorspronkelijke spelling en schrijfwijze van persoonsnamen. Opruiing en meineed — dat kostte hem tesamen maanden gevangenisstraf, een veel te zware straf. From Middle Dutch tsamen, a contraction of earlier tesamen , from te samen.


Although not clear from the spelling , the ⟨s⟩ in the Middle Dutch word was . De spelling , er bestond geen officiële, liet ook nogal eens te wensen over. Van dan af doen we alles tezamen. Een foto tesamen met de Yao vrouwen-met-haar-tot-aan- hun-knieën is een must-do, tegen betaling uiteraard. Uding welke was overgenomen uit de. Steenberg tezamen alle haar testatrices na te latene kleederen van zijde, linnen,.


Tezamen met recreanten en deelnemers voor het Zomertoernooi waren alle 12. Let overigens wel op de spelling van zowel Rudiccino als cappuccino,. Ten aanzien van de spelling van eigennamen is deze regel echter soepel toegepast. Ende soe wat dan daer overblivet, sullen si tesamen ghelyc delen als. Luchtmacht ( tesamen I), Vereniging van Officieren bij de Koninklijke Land- en.


De drie vlaggen kwamen niet in één keer tezamen. Jutland afkomstige Hengest, die het gebied veroverde, tesamen met zijn broer Horsa. Kort samengevat hebben we een ruime tijdspanne allen tesamen. Uit frustratie is Smekes tezamen met Mr. Tibalt fake-rastafanciamensen . Het leek mij daarom beter, wat dit betreft, beiden tesamen te behandelen door.


Allard het zelfde stuk, maar. Die-ie maakten een heel groot . En al die hondjes tesamen. Appendix A: Spellingsaanpassingen eerste vertalingen. Wij trokken tezamen voort). Muzikanten over de hele wereld komen in harmonie tesamen.


Eens zullen jullie tot God allen tezamen terugkeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts