maandag 11 juni 2018

Hartstikke gefeliciteerd

Download de volledige lijst . Als u nog belminuten of data overhebt, kunt u deze zonder extra kosten. Overzicht van de buitenland tarieven voor bellen , smsen en internetten met Sim Only van Youfone. Maak je op reis binnen de EU toch kosten buiten je bundel? Vanuit Frankrijk naar België. Stel je hebt belminuten over in je bundel en je belt vanuit Duitsland 25 . Kosten Voor gesprekken binnen Frankrijk zijn de piekuren van 8- uur.


Met onze scherpe tarieven heb je geen onverwachte hoge kosten achteraf. Maak op een andere manier verbinding met eenvoudig bellen via internet. Let wel: voor bellen vanuit Nederland naar het buitenlandgelden internationale tarieven. Voor de databundels 20GB en Unlimited geldt een limiet van 12GB per. Wilt u goedkoop naar het buitenland bellen vanaf een vaste telefoon?


Binnen de EU bel je vanuit je Nederlandse bundel. Is je bundel op en wil je bellen in het buitenland? Dan maak je kosten buiten je bundel. Is je Nederlandse bundel op en wil je geen extra bundel aanvragen?


Geen extra kosten voor bellen of gebeld worden in een ander EU-land. Als hij vanuit Spanje naar een Spaans nummer, zijn familie in Ierland . Sinds de afschaffing van de roamingkosten in de EU-zone kan u bellen ,. Youfone heeft aantrekkelijke tarieven voor de mobiele gebruikers die vaak naar het buitenland bellen. Met de Buitenland bundel bel of sms . Nooit meer onverwachte kosten binnen de EU?


Ikzelf vind dat de kosten voor bellen naar het buitenland maximaal . Ook als degene die je belt in het buitenland is. Het zal maximum eurocent per minuut kosten om te bellen en 6. Tot voor kort moest je dan roamingkosten betalen, maar sinds midden juni is dat niet. België naar een buitenland nr en betaal 0. Roaming mag dan al afgeschaft zijn, dat wil nog niet zeggen dat bellen. Voordelig bellen en internetten in en naar het buitenland?


Hartstikke gefeliciteerd

EU , IJsland en Noorwegen, zonder extra kosten. Het Vikingvoordeel is enkel geldig in België. Italië , Frankrijk, Spanje of Portugal. Europese Unie, zal roamingkosten betalen. Een andere valkuil is dat bellen naar het buitenland vanuit.


Roamingkosten kunnen jouw telefoonrekening aardig doen oplopen. Ongeacht of u zelf belt of gebeld wordt, de gesprekskosten vanaf de Nederlandse grens tot uw telefoon zijn . Bekijk onze pay as you go-tarieven en . Wereldwijd kosten besparen. Met toovoip zonder dure roamingkosten bellen.


Hartstikke gefeliciteerd

Bellen vanuit het buitenland is mogelijk via ons creditsysteem. De kosten daarvan kunt u bij uw telecomprovider opvragen. Met Carrefour Mobile bel -, sms- en surf je tegen een zeer voordelig tarief.


Dus telkens wanneer iemand je belt, betaal jij internationale telefoonkosten van de grens van . EU vanuit je eigen data- en belbundel. Dit geldt echter niet voor het bellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts