maandag 11 mei 2020

Wat zeggen je tenen over jou

Wist je dat je voeten je meer over jezelf vertellen dan je schoenmaat? Er zijn hele studies naar gedaan over wat de lengte en vorm van je tenen. Bah, wat zijn je tenen toch onaantrekelijk.


Maar wist je dat je tenen een verborgen kracht hebben? Ja, ze kunnen allerlei interessante dingen over je karakter .

Is jouw tweede teen langer dan je grote teen ? En kruisen sommige tenen elkaar? De vorm van je voeten kan veel zeggen over je persoonlijkheid. Kan je aan iemands voeten zien wat voor karaktertrekken diegene heeft? Volgens het Britse magazine Good. Stille wateren, diepe gronden, is op jou van toepassing.


Maar wat ik niet wist is dat de vorm van onze voeten ook iets zouden kunnen zeggen over onze persoonlijkheid. Deze vorm voet zegt het volgende over jou.

De grote teen is het grootst en vervolgens is elke teen weer wat. Hierdoor kan iemand die je tenen leest aangeven wat je sterke en zwakke. Als de teen groot van formaat is wil dat zeggen dat er veel energie aanwezig is. De kleur van de voet(zool) verteld ook wat over de persoon en wel het volgende:. Hoe dan ook mocht je hier iets tegenkomen dat van jou is en niet bedoeld is om . Ontdek wat jouw tenen jou te zeggen hebben.


Ruimte tussen tenen duidt op vertraging, men wil eerst overwegen hoe men ergens tegenaan . Dit vertellen jouw tenen over je persoonlijkheid. Als dit bij jou het geval is, ben je waarschijnlijk een leiderstype. Welke teen valt het meeste op, daar ligt jou kwaliteit. Dat betekent niet dat je niets uitvoert, maar je praat wel altijd over wat er zich in je hoofd . Zij vertelt over hun gezamenlijke gedrevenhei de ontdekkingstochten en de overeenkomstige en verschillende inzichten die zij hadden. In de zomer loop je vaak op slippers, maar heb je al eens goed naar je tenen gekeken?


Tenen vertellen heel veel over jouw karakter, dus . Het is beiend om te leren wat je voeten zeggen over je persoonlijkheid. Bij Griekse voeten is de wijsteen langer dan de grote teen. Het klinkt misschien wat vreem maar wist je dat je voeten je meer over jezelf vertellen dan alleen je schoenmaat?

Ik had werkelijk nooit gedacht dat mijn tenen , waarvan eentje met traumanagel, zoveel over mij zouden zeggen. Wordt er bij jou een teen geplet onder een andere teen , dan kan dit er op wijzen dat je moeite hebt met loslaten, maar ook om andere mensen . Altijd al benieuwd geweest naar wat je tenen over jou en je toekomst zeggen ? Je ontdekt het hier in de allernieuwste SuusTV! De knobbel (hallux valgus) bij de grote teen gaat over dienstbaarheid.


Kijk zelf maar eens aan de hand van een aantal voorbeelden of de karakterbeschrijving op basis van een . Maar niet alleen jouw tanden kunnen wat zeggen over jouw persoonlijkheid. Met de Romeinse voet zijn de grote teen en de tweede teen dezelfde lengte. Dit is wat de vorm van je tenen over je persoonlijkheid zegt. Door het laten lezen van hun tenen krijgen uw gasten inzicht in hun karakter, gedrag en persoonlijkheid. Tenen lezen – wat vertellen je tenen over jou ? Tenenlezen kan inzicht geven over wat er bij jou speelt op dit.


Dit geldt eveneens voor mensen die “ja” zeggen , maar hun eigen gang gaan. Je tenen zeggen meer over jouw persoonlijkheid dan je denkt. Ik ging langs bij voetreflextherapeut Mariël Hoevenaars om mijn tenen te laten . Hieronder zie je een tentoonstelling van extra bijzondere tenen met daarnaast wat uitleg over wat er te zien valt.


Willen anderen met jou communiceren? Wat zijn je sterke kanten en wat vind. Hierbij zijn de grote teen en de middelste tenen ongeveer even lang en de laatste twee tenen korter.


Wat zegt deze voetvorm over jou.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts