woensdag 15 juli 2020

Dikste kind ter wereld

Dikste kind ter wereld

Twee jaar geleden werd een Indonesische jongen van tien wereldberoemd om een heel treurige reden: hij zou het dikste kind op aarde zijn. Hij is elf jaar oud en weegt 1kilo. Door zijn gigantische overgewicht verkeert Arya Permana uit het Indonesische Karawang in levensgevaar. Met zijn 1(!) kilo stond de 12-jarige Arya in de recordboeken maar daar kan hij na een verbluffende afvalrace weer uit.


Wat kan er wél nog tussen de boterhammen van je kinderen nu de . Bizarre transformatie dikste kind ooit. Deze auto breekt een wereldrecord. Dikste joch ter wereld valt bizar veel af. Deze jongen woog maar liefst 1kilo!


Maar nu heeft hij het roer helemaal omgegooid en vliegen de. Straks wordt hij nog de dunste kind van de wereld. Er is een fout opgetreden bij het afspelen van de video (video-indeling wordt niet ondersteund). Jessica was ooit het dikste kind ter wereld. Trump en echtgenote delen snoep.


Dikste kind ter wereld

De Indonesische Arya Permana had jarenlang de dubieuze eer om met zijn 1kilogram de dikste jongen ter wereld te zijn. Chahat heeft de treurige titel van dikste baby ter wereld in de wacht gesleept. Het meisje uit India is acht maanden oud en weegt kilo. Het bevallen daarvan is al een enorme prestatie, maar wat als je kind ietsje. De , op bovenstaande twee na, grootste baby ter wereld kreeg het leven door . De meesten hiervan zijn overleden.


De lijst is beperkt gebleven tot de mensen die meer . Overgewicht: In deze video zie je een meisje dat al op heel erg hoge leeftijd al heel erg dik was. Ze was dan ook het dikste kind dat ooit op de wereld gelopen . Het is het twaalfde kindje van de vrouw en ook al haar vorige kinderen wogen. De obesitascijfers van Mexico zijn in de afgelopen drie decennia verdrievoudig wat de zorg met zich meebrengt dat het land nu de dikste kinderen ter wereld. Arya kwam bij zijn geboorte ter wereld als een kerngezonde jongen van kilogram. Arya Permana, voor zover bekend het dikste kind ter wereld , is eindelijk op een dieet gezet.


De jongen van die 1kilo weegt, krijgt alleen . De acht maanden oude Colombiaanse baby Santiago Mendoza weegt kilo, evenveel als een kind van zes jaar. Plezier maken was zijn lang leven. Dit is het dikste kind ter wereld. De jarige Arya eet dagelijks twee keer zoveel voedsel als een gemiddelde . Wat zou jij doen als jouw kind zo veel te dik is? In zijn interview met Myra zegt hij dat ze als kind het meest normaal, gezond kind.


In dit geval, de dikste vrouw ter wereld beweert dat ze niet te veel eten, maar . MONTERREY (ANP) - De dikste man ter wereld , volgens het Guinness Book Of. De groep kinderen met stoelgangproblemen groeit, blijkt uit onderzoek van de . Mexicaan Juan Pedro Franco is al een tijdje officieel de dikste man ter wereld. Maar hij is nog dikker dan men in eerste instantie dacht. Malissa Jones was ooit de dikste tiener van Engelan nu heeft ze te kampen.


Dikste kind ter wereld

Ruby van tongeren museum kleine kinderen Filter uw resultaten tafel rvs. Tuincentrum haren duitsland jessica leonard dikste kind ter wereld. Tot voor korte tijd was de 15-jarige Dayana Camacho uit Sinaloa, Mexico, extreem zwaarlijvig.


Ze lette niet op haar voeding en bracht de hele dag zittend door. In Amerika is een vrouw bevallen van de grootse en zwaarste baby ter wereld. Het kindje heet Harper en woog bij de geboorte maar liefst kilo.


Translations in context of de dikste man ter wereld in Dutch-English from Reverso. In feite ben ik wel de laatste man ter wereld die kinderen moet hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts