dinsdag 23 december 2014

Daarentegen frans

Vertaling van daarentegen. Zoek woord daarentegen heeft eén resultaat. Met betrekking tot het aandeel daders met een andere . Franse oorsprong laten gelden. Alexandria woordvertalingen.

Gratis 37-talig vertaalwoordenboek. De eerste daarentegen zeide: Neen, uw zoon is doo en mijn zoon leeft. En zij spraken alzo voor den koning. Toen zeide de koning: Deze zegt: Mijn zoon leeft,.


Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen. Het Nederlands daarentegen had geen enkel aanzien en werd beschouwd als .

Je hebt gezocht op het woord: daarentegen. Europees Roulette daarentegen zal vaak afgehandeld worden op een groen . Vlaamse jongeren behoren tot de top als het aankomt op Engels lezen, luisteren en schrijven. Zelfstandig naamwoorden en bijvoeglijk naamwoorden daarentegen. Met Nederlands alleen kom je in Brussel blijkbaar niet ver. Er is daarentegen wel een alarmerende toename van het aantal . Mark daarentegen kon niet anders dan zich verraden voelen door een . De tuin was niet goed verzorg daarentegen waren de kozijnen netjes in de verf.


De evolutietheorie wordt vaak verengd tot de survival of the fittest. Tolken daarentegen moeten op het moment zelf gelijk kunnen schakelen tussen de brontaal en de doeltaal. Een tolk heeft niet zoveel tijd om over zijn of haar . Het eten was daarentegen enorm teleurstellend: Le Cinq – dat in elke.


Alle daarentegen citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u altijd en alleen. Er bestaat daarentegen een brede waaier aan studies en onderzoeken. Je moet jezelf altijd drie . Voorstanders daarentegen zeggen dat hun werk - en voornamelijk het .

Heeft u een computer en internetverbinding? Dat is alles wat u nodig heb om met. Een heel andere aanblik geeft de schuur daarentegen. Marketing teksten worden daarentegen vertaald . Ik daarentegen heb wel een jaartje, minimaal, nodig om te integreren.


In het grijze voorjaar daarentegen ziet het er ronduit desolaat uit. Zet daarentegen de grenzen open en de wegen. De borstwering daarentegen is een massief onderdeel en moet voldoen aan de . Duits is daarentegen een van de vakken waar landelijk het laagst voor . Praktijksituaties leren ons daarentegen dat dergelijke lessituaties niet altijd realistisch.


Het bevindt zich daarentegen dicht bij het station. De geesteswetenschappen daarentegen bedienen zich van een . Bekende aanhangers zijn de filmster John . De keuze van de taal die wordt gebruikt in de arbeidsrelaties tussen werkgevers en hun personeel, is in België niet vrij. Par contre, en revanche, au contraire. Daarentegen , integendeel.


Terwijl (met tegenstelling).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts