woensdag 31 december 2014

Online chatten over problemen

Lees hier meer over het websitegebruik en de Privacy. Praat er online over met onze hulpverleners via de chat. Wil jij online chatten over problemen ? Zelfmoordpreventie is er voor iedereen die (anoniem) over zijn of haar zelfmoordgedachten wil praten.


Je kan ook mailen of chatten met een vrijwilliger. Hier kan je terecht voor informatie over cannabisgebruik en voor online hulp als je. De vragen kunnen gaan over vriendschap en relaties, conflicten thuis of problemen op school. Chatten met lotgenoten die dag en nacht online is en over bespreekbare onderwerpen kunt chatten , welkom op onze onlinechat. Ook wanneer je niet goed weet waarom je . Interactieve website over psychische problemen, speciaal voor kinderen en jongeren.


Chat met een medewerker, stel ons een vraag via een formulier of raadpleeg een van de hulplijnen. Zorgen of vragen over familiale problemen ? Over 1onderwerpen wordt info en advies gegeven en kan je chatten en mailen . Soms is het moeilijk om je verhaal te vertellen aan de mensen om je heen. Misschien is het te pijnlijk of te privé. Dan kun je bellen of chatten met verschillende . Gratis anoniem chatten bij psychische problemen.


Online chatten over problemen

Chatten online en anoniem in een groep over psychische problemen. Chatten : elke maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van uur tot uur, behalve op. Er kunnen heel wat problemen aan bod komen: vragen over alleen wonen, ruzies in. Je blijft anoniem en krijgt een persoonlijk antwoor ook online.


Als je een dierbare verloren hebt en behoefte hebt om daar met iemand over te praten, kun je anoniem chatten met een . Online chatten over problemen. Praten over problemen online. De gebruikte url is ongeldig. Is anonieme hulp voor jou de eerste stap om iets aan je problemen te doen?


Online chatten over problemen

Wil je bellen of chatten met iemand om je door een moeilijk moment heen te helpen? Wil je online hulp proberen om aan bepaalde moeilijkheden te werken? HEILOO - Rondlopen met problemen of toch liever anoniem hulp zoeken?


CheckChat is een laagdrempelige en anonieme chat om . Het is belangrijk je problemen met anderen te delen. Door te praten over je problemen geef je voor jezelf toe dat ze er zijn. Heb je psychische problemen en ben je online direct op zoek naar hulp? Je kunt over alles met ons in vertrouwen praten, aangezien je anoniem chat met ons.


Online chatten over problemen

Jongeren die deelnemen aan het onderzoek vullen drie keer een online. Checkchat is een anonieme chat voor jongeren met vragen over de (eigen). Meer weten over onze online psychische hulp chat ? Met vragen en problemen over welzijn kan men terecht bij een Centrum voor. AWEL is bereikbaar via telefoon (102), chat , e-mail en een forum, en ook deze hulp is.


Staat jouw onderwerp er niet bij? Geen probleem , begin gewoon een chat. Zie je het even niet meer zitten? Chat kosteloos en anoniem over jouw problemen. Wij bieden een luisterend oor.


Heb je technische problemen om je aan te melden? Je chat online , vertrouwelijk en anoniem met een vrijwilliger. Met informatie over schoonhei mooi zijn, eetproblemen etc. Ook kun je hier informatie vinden over wie of wat zou kunnen helpen en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts