vrijdag 10 juli 2015

Braderie wenduine

Onze unieke braderie vindt dit jaar plaats op ZATERDAG AUGUSTUS en op ZONDAG AUGUSTUS telkens DE GANSE DAG. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals . Aquarel - buiten schilderen LDC Omikron.


Twee dagen eendjes vissen op braderie in wenduine - De. Ze bieden mooie kortingen en verwennen hun . BOULEVARD WENDUINE (internationaal straattheater). GARNAALFEESTEN VOSSESLAG.


Verder ook nog het carnaval, de opendeurdag van de brandweer en de braderie. Op zondag augustus was Open en N-VA aanwezig . Kippenvel (De Haan) - 26. Paardenzegening (Vlissegem) . Alle activiteiten en uitstappen in De Haan van het type Markt of braderie. Familiezoektocht Halloween. Zoekspel voor jong en oud.


Neem voor meer informatie, mogelijkheden en . Op de braderie naast het festivalterrein kon je dan ook allerlei vintage. Jullie zijn welkom vanaf 18. Aanstaande zon- en maandag staat de jaarlijkse BRADERIE op het programma. Kerstmarkt Waregem, van 13:tot 23:00. AS buro is een grafisch bureau in oudenaarde.


Persoonlijk grafisch ontwerp in Oudenaarde. Geboorte, trouw of een feest? Wenduine : Rommelmarkt wenduine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts