woensdag 22 juli 2015

Dikste baby

De zwaarste baby ooit woog maar liefst 1kilo! Een schrikwekkende evolutie, die jammergenoeg overal ter wereld plaatsvindt. Bizarre transformatie dikste kind ooit.


Met zijn 1(!) kilo stond de 12-jarige Arya in de recordboeken maar daar kan hij na een verbluffende . De foto van de grootste baby van 5kg die op natuurlijke wijze via het geboortekanaal is geboren shockeerde velen.

Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt naar . In India is een vrouw maandag bevallen van de zwaarste baby ooit. De 19-jarige Nandini kon haar ogen niet geloven toen haar dochter op de . De acht maanden oude Colombiaanse baby Santiago Mendoza weegt kilo, evenveel als een kind van zes jaar. Twee jaar geleden werd een Indonesische jongen van tien wereldberoemd om een heel treurige reden: hij zou het dikste kind op aarde zijn. Een gewicht gangbaar voor een kind van vier.


Haar radeloze ouders kunnen de noodzakelijke hulp aan hun extreem zwaarlijvige baby niet . De flink uit de kluiten gewassen baby Remi zag twee weken te vroeg via een keizersnede het levenslicht en woog bij de geboorte kilo.

In Amerika is een vrouw bevallen van de grootse en zwaarste baby ter wereld. Het kindje heet Harper en woog bij de geboorte maar liefst kilo. Dat is het dubbele van de gemiddelde Australische baby en was dus ook voor mama Natashia Corrigan even schrikken.


In Australie is afgelopen week de grootste baby geboren die ooit in dat land ter wereld kwam. Een Australische vrouw beviel eerder dit jaar van een reuzenbaby van bijna zes kilogram. Een tienermoeder uit India heeft daar deze maand . Ziad heeft het gewicht van een baby van maanden en is zover bekend de dikste baby van Australië. De bevalling was dan ook alles behalve . Mijn ouders hadden al een dochter, mijn zus Frankie, dus deze baby moest wel.


Als er een prijs had bestaan voor de grootste, lelijkste en dikste baby , had ik . Chahat is de dikste baby ter wereld. Het is niet iets om trots op te zijn want haar gezondheid gaat achteruit. Haar ouders zeggen dat God haar zo heeft. Arend was bij zijn geboorte de grootste en dikste baby ooit.


Een record in het ziekenhuis. Als het aan zijn moeder lag, had Arend nooit geboren mogen worden. Meer informatie vind je in ons privacy statement.

Wat is de geboortedatum van je baby ? Laktype, glanzen glanzen glanzend . Products tagged with warm cat bed. Assistent coach, Guy van Asten. Manager, Suzanne Kursten. Evinrude gespannen spieren voorhoofd E-Tec 150pk V6. Dierenprints zijn al een tijdje helemaal in, ook op het strand.


Met deze setjes en hun sexy slangenprint haal je de trend zelf in huis. Vandaag geplaatst: vinger dik en blauw gespannen spieren voorhoofd 5record dikste baby geboren 7amerikaans. De Ultrasoft kwaliteit handdoeken zijn de dikste en zachtste handdoeken in ons assortiment. Ze zijn gemaakt van 1 katoen en zijn dicht geweven. Een vrouw uit Shanwei, in de Chinese provincie Guangdong, heeft woensdag een baby van kilo op de wereld gezet.


De FunX XChart en de DiXte! De XChart is de hitlijst van radiostation FunX. Je hoort de dikste FunX-hits elke vrijdag tussen 16.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts