vrijdag 18 september 2015

En dan nog iets

Blauw combineren met goud of oker in de woonkamer. Het is een tijdloze kleur en past erg goed bij wit. Welke muur moet kleur krijgen?


Mijn herfstkleur voor op de muur in de woonkamer had ik een half jaar geleden al uitgekozen: okergeel. Een typische herfstkleur die zorgt voor .

Okergeel laat je als brunette stralen. S: natuurlijk moet je helemaal zelf weten wat en welke kleur je draagt. Naast dat wij veel tinten groen in onze kleuren collectie hebben, zijn onze tinten ook heel groen. Dit komt er op neer dat elke kleur een diversiteit aan waarden heeft, je blog kan welke kleur past bij okergeel berichten per e-mail delen.


Het kiezen van verfkleuren hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Volg ons 5- stappenplan en stel zelf een smaakvol en origineel kleurenpalet samen. Aan de hand van de hoofdkleur of kleuren van uw website of logo kunt u. In combinatie met andere kleuren past blauw bijna overal bij.

Een mooi shirt gekocht in een opvallende kleur ? Oker geel is één van de nieuwste kleuren in de interieurwereld. Waarom is oker geel zo pupulair en welk effect heeft het op de look van je . Bruin past als accentkleur bij alle andere kleuren en is dus een veilige keuze. Als je grijs normaal gesproken maar wat saai en onopvallend vindt, gooi het dan eens in de mix met rood. Grijs combineert namelijk goed met allerlei andere kleuren en past.


Combineer okergeel met groen, donkere kleuren of juist wit. De kleur past in ieder seizoen, maakt donkere kamers licht en lichte kamers nog lichter . Al een tijd lang een grote trendkleur. Wel moet je even over een drempel heen. Sommige mensen vinden geel een kleur die ze liever overslaan.


Met okergeel is groen mooi, met goudgeel combineert bruin mooi. Voor de een zal dit mooier uitpakken dan de ander, dat hangt af van welk seizoentype je bent. Kleuren en stijlen kunnen in veel uitvoeringen worden gecreëerd door Erik. Het is bovendien een kleur die in elk seizoen past.


Op de foto bij dit artikel zie je met welke kleuren okergeel nog meer combineert.

Wil jij weten welke kleur geel er bij jou past , of jij de kleur geel kunt combineren? Verf je muren met Okergoud , een van onze meest veelzijdige kleuren. Marieke van der Bruggen vertelt hoe goud ook in jouw woning past.


Je muur verven maar weet je niet in welke kleur ? Wij laten je zien welke kleuren goed samengaan met okergeel en hoe je dit in. Roze past bijvoorbeeld ook perfect bij groen, want roze is in principe rood met veel wit. Het oker kleur domineert maar leidt niet af, het plaatje klopt!


Plaats in de comments jouw kleur en vertel waarom deze kleur bij jou past. Om na te gaan welke kleuren bij elkaar passen wordt gebruikgemaakt van de kleurencirkel. Hierop vind je alle kleuren terug die we kunnen waarnemen met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts