donderdag 10 september 2015

Online chatten met psycholoog

Online chatten met psycholoog

Lees hier onderwerpen waarover mensen zoal met ons chatten. Ik vind het een zeer goed initiatief. De drempel is zeer laag, het werkt . Chat met Fier is bedoeld voor iedereen die nare ervaringen heeft gehad. Praat er online over met onze hulpverleners via de chat. Hier kun je (anoniem) je . Ga direct online in gesprek en chat of bel met onze psycholoog.


Dan kan telefonische hulpverlening of online hulpverlening interessant zijn. Bij een aantal organisaties kan je terecht voor een telefonisch gesprek of een online chat. Wil jij graag online chatten over je problemen, depressie en zelfmoordgedachten ? Dat kan bij 1gratis en anoniem. Wij hebben ervaren psychologen in dienst . Het is niet zo erg dat ik een psycholoog nodig heb of zo.


Gratis anoniem chatten bij psychische problemen. Chatten online en anoniem in een groep over psychische problemen. Vergoeding en investering psycholoog. Onze chatgesprekken zijn anoniem, gratis en duren maximaal minuten.


Bent u opzoek naar online chatten met een psycholoog? Online Psychologische hulp. Bij Thamba Coaching bent u aan het juiste adres voor o. Psychologische begeleiding via chat - Vind hier een goede psycholoog voor psychologische begeleiding via chat. Onze online psychologen maken gebruik van beeldbellen, chat en mail. Zo helpen wij je met het . Klik op videobellen en start direct een gesprek met een psycholoog.


Als online zorginstelling zonder muren staat onze voordeur voor jou open. Wil je bellen of chatten met iemand om je door een moeilijk moment heen te helpen? Wil je online hulp proberen om aan bepaalde moeilijkheden te werken? Je kan ook een afspraak maken met een huisarts of een psycholoog.


Wat als ik nu snel even met een psycholoog zou kunnen praten? Je kunt bij ons je gevoel testen en chatten met één van onze professionals. De chatbehandeling op Pratenonline. Chatten : elke maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van uur tot uur, behalve op.


Je blijft anoniem en krijgt een persoonlijk antwoor ook online. Onze chatroom is open van maandag tot en met vrijdag van 13u tot 17u. De medewerkers van het CAW chatten maar met één oproeper tegelijk.


Chatten met lotgenoten die dag en nacht online is en over bespreekbare onderwerpen kunt chatten , welkom op onze onlinechat. Psychotherapie via chat - Vind hier een goede psycholoog of. Mijn naam is Claire Timmermans, BIG geregistreerd online psycholoog en psychotherapeut.


Therapion website biedt psychologische hulp en behandeling van psychische klachten. Onderzoek wijst uit dat online (schrijf)therapie lichte tot matige depressie, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts