dinsdag 15 december 2015

Chat en live

Over geestelijke gezondheidsproblemen praten we niet graag. Anoniem praten over uw zorgen of problemen kunt u via verschillende hulplijnen en chatboxen . Zit je ergens mee en je wilt er met iemand anoniem over praten ? Jammer genoeg kan De Kindertelefoon niet alle problemen oplossen. Chat kosteloos en anoniem over jouw problemen. Het kan daarom fijn zijn om met iemand te praten die naar je luistert.


Een angstig gevoel of een dipje kent iedereen. Maar als dat gevoel niet weggaat, heb je misschien een angststoornis of depressie. Er samen over praten helpt. Wellicht omdat vrouwen nog altijd makkelijker praten over hun. Heb je psychische problemen en ben je online direct op zoek naar hulp?


Praat er online over met onze hulpverleners via de chat. Ik heb iemand op de chat ontmoet die veel problemen heeft. Ik vind het sowieso moeilijk om met mijn ouders te praten over serieuze dingen.


Chat en live

Zoek je iemand om anoniem en in alle privacy mee te praten ? Meer info over online hulpverlening vind je op deze site via deze link. Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische . Door te praten over je problemen geef je voor jezelf toe dat ze er zijn. MIND biedt een anonieme hulplijn aan via Korrelatie. Je kan dus kiezen om volledig anoniem als gast te chatten of te registreren en als lid een profiel aan. Online chatten over problemen 1Zelfmoordpreventie.


Gratis anoniem chatten bij psychische problemen. Je kunt gelukkig wel over deze problemen praten. Met vragen en problemen over welzijn kan men terecht bij een Centrum voor. Bij een CAW kan men gratis en anoniem terecht, met of zonder afspraak, via. Informatie over tienerzwangerschap en moederschap.


Op deze website kun je je verhaal vertellen en advies krijgen. Chatten en bellen zijn laagdrempelige manieren om, anoniem , over psychische problemen te praten. Door Malou van Hintum oktober . Je kan hierover anoniem chatten met één van onze gespecialiseerde. Het gesprek is anoniem , je kunt haar of hem alles vertellen.


Bespreek uw gevoel en problemen daarom eens met iemand die dicht bij u staat. Praten over psychische problemen. Voor veel mensen die voor hulp bij Siriz aankloppen is het moeilijk om met anderen over hun problemen te praten. De chat kan dan uitkomst . Door met iemand te praten over je zorgen, . Wat het probleem ook is, probeer erover te praten met iemand die je. Onze deur staat open om te praten over alles dat u bezighoudt, iedereen is welkom.


Chat en live

Bij Tele-Onthaal kan je anoniem terecht met al je vragen en problemen. Ga met ons een gesprek aan, uiteraard geheel anoniem , en bespreek je probleem of verhaal. Geen probleem , begin gewoon een chat. Om topics te lezen en zelf te reageren of berichten te posten, moet je wel een anoniem account.


Indien je niet concreet denkt aan zelfdoding, maar wel graag wil praten over je. Anoniem chatten over psychische problemen : Gratis chatten over , en hulp bij psychische problemen : Discreet, veilig en betrouwbaar. Bijna een op de vier Vlamingen met psychische problemen praat er niet. Dat is niet omdat hij anoniem wil blijven, maar omdat hij misselijk . Checkchat is een anonieme chat voor jongeren met vragen over de (eigen) psychiatrische gezondheid.


Chat en live

Interactieve website over psychische problemen , speciaal voor kinderen en jongeren. Er zijn grote problemen bij mij thuis (informatie voor jongeren). Wil je praten over hoe je je voelt?


Het chatprogramma is anoniem en veilig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts