woensdag 9 december 2015

Kiekafobee

Kiekafobee

Alle drempels om er even tussenuit te gaan, worden zoveel mogelijk weggenomen. Ter plaatse is alles aanwezig om het leven van de patiëntjes te . De Knuffelduik in Oostduinkerke werd een nooit gezien succes, ondanks het miezerige weer. Met 3ijsberen die het amper graden warme . De huisstijl van de Lichterveldse vzw werd grondig opgefrist, het bijtje in het logo kreeg een . Bekijk alle contactgegevens, directieleden en financiële kerncijfers van KIEKAFOBEE uit Lichtervelde.


Kiekafobee

Of van alle andere bedrijven uit de sector Verenigingen. Kiekafobee zit in een moderner kleedje. Alle artikels over het onderwerp kiekafobee op KW. Naar een jaarlijkse gewoonte organiseren wij een evenement waarvan de volledige opbrengst naar een goed doel gaat.


Er is een veiling, kinderanimatie, muziek . XL optreden tvv KIEKAFOBEE. Zaterdag december 10:03. Your browser does not support HTMLvideo.


Ik kan niet genoeg benadrukken hoeveel onze patiëntjes opleven als ze naar zee gaan! Al die extraatjes en cadeautjes zijn meer dan een. In aanwezigheid van het Schepencollege werd verleden . Handelaarsbond Oostduinkerke overhandigt cheque van 20. Finanzielle Unterstützung.


Ze kunnen daar een weekje of een weekend ontsnappen van de ziekenhuismuren en therapieën samen met hun gezin. Vriendelijke groeten johan en Rita Buijsse Cooman Niieuwe veldstraat B . Met ons kloppend hart in Lichtervelde, kozen we een goed doel dat ook haar wortels in Lichtervelde heeft. In De Mast kan je na afloop genieten van een verfrissend drankje en lekkere hap.


Het concert is gekoppeld aan het goede doel : de vzw KIEKAFOBEE. Met het project Noctiluca realiseert KIEKAFOBEE vakanties in Koksijde . Vorname, Name, Geschlecht, Funktion innerhalb dieser Organisation. HANS, HOOYBERG, Mann, Vorsitzender.


Deze zal gebruikt worden door meerdere verlamde personen. De gezinnen hoeven geen waarborg . Tickets: Gratis Start: 18u30.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts