donderdag 10 november 2016

Chatropolis

Wil jij online chatten over problemen? Zelfmoordpreventie is er voor iedereen die ( anoniem ) over zijn of haar zelfmoordgedachten wil praten. BlackBerry komt met een update voor zijn berichtenapp. Vanaf nu is het mogelijk om anoniem berichten te versturen. Zie je het even niet meer zitten?


Chat kosteloos en anoniem over jouw problemen. Wij bieden een luisterend oor. Met Irith Vrijmoeth (20), stagiaire online pastoraat bij Chris, kun je anoniem chatten om je hart luchten. Jongeren vertellen haar verhalen over . Als je een dierbare verloren hebt en behoefte hebt om daar met iemand over te praten, kun je ( anoniem ) chatten met een deskundige vrijwilliger van Praten over.


Er is weer een nieuwe app waarmee je lekker anoniem een klootzak kan zijn: Rumr. Lekker hip zonder tweede klinker. Je belt helemaal anoniem met Awel.


Chatropolis

Je hoeft niet te vertellen wie je bent, jouw telefoonnummer verschijnt niet op onze telefoon en jouw gesprek met Awel komt. Als je liever anoniem wilt chatten waarbij je contacten niet kunnen achterhalen dan wil je niet dat je telefoonnummer gekoppeld wordt aan de . De website waarbij je anoniem kan chatten met vreemden! Op Tjetter kun je geheel anoniem chatten met volstrekt onbekenden.


Ook kun je meelezen met chats van anderen. Op zoek naar leuk contact? Via online chat kan je leuke man of vrouw ontmoeten. Spannend en gezellig op zoek naar een date.


Je kan anoniem contact opnemen over alles wat je bezighoudt. Via het telefoonnummer 1kan je bellen. Je kan ook mailen of chatten met een vrijwilliger. Praat bij Tele-Onthaal over wat jou bezighoudt. Chatdienst Chaatz heeft een nieuwe feature gelanceerd die het mogelijk maakt gesprekken te voeren met volstrekt vreemden zonder je . Login Wachtwoord vergeten?


Op de chat praat je met een medewerker van het CLB. De CLB-medewerker chat enkel met jou. Het chatprogramma is anoniem en veilig. Ook in de zomervakantie kan je anoniem chatten met de verpleegkundigen en artsen van JouwGGD.


Chatropolis

Off-the-Record kun je echt veilig en anoniem chatten. Helaas is het nog niet mogelijk je vraag via een chat te stellen aan de Rechtspraak. Niet uit noodzaak of armoede, maar . Bij de Luisterlijn kun je dag en nacht bellen voor een anoniem en vertrouwelijk gesprek.


Stel je vraag direct via de chat of stuur ons een mail. Je kunt ook chatten of mailen. Chatten met vreemden is nog nooit zo leuk geweest! China trekt de internet-touwtjes verder aan. Vandaag heeft het parlement een nieuwe wet aangenomen die onder meer chatdiensten ertoe . Tor Messenger laat je anoniem chatten via je favoriete messenger-dienst, en is vanaf nu in bètaversie beschikbaar.


De medewerkers van het CAW chatten maar met één oproeper tegelijk. Vorige week kon dat al in Midden- en Zuid-Limburg, vanaf donderdag ook in . Chat gratis en anoniem met ons voor advies, hulp of om gewoon je verhaal vertellen. Anoniem chatten over drugs- en alcoholverslaving.


Over onbedoelde zwangerschap, abortuservaring of zorgwekkende echo. Zoek je iemand om anoniem en in alle privacy mee te praten? Bij een aantal organisaties kan je terecht voor een telefonisch gesprek of een online chat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts