maandag 21 november 2016

Internationale telefoon landnummers

In deze lijst zijn de landnummers geordend op volgorde van de getalsmatige waarde. Lijst van landnummers in de. Vind landcode, landnummer en netnummers. Internationale Landnummers Zoeken? Dit bestand bevat alle landen van de wereld met hun internationale toegangsnummer voor de telefoon.


Er zijn twee lijsten opgenomen:. Overzicht van veelgebruikte landnummers. Als ondernemer kan het voorkomen dat je moet bellen met het buitenland.


Europa Landnummers telefoon , internationale oproepcodes, telefoongesprekken , nummers, netnummers, telefoonnummers , internationale kiescodes, . Alle telefoonnummers in Spanje bestaan uit negen cijfers, inclusief het netnummer. INTERNATIONALE TOEGANGSNUMMERS EN LANDNUMMERS wel . Verenigd Koningkrijk Landnummers telefoon , internationale oproepcodes, telefoongesprekken, nummers, netnummers, telefoonnummers , internationale. U hebt het telefoonnummer wel honderd keer gecontroleer maar om de een of andere reden lukt. Voer het landnummer in, het netnummer (zonder 0) en het telefoonnummer en . Wilt u naar het buitenland bellen, maar uw weet niet welk landnummer uw bestemming heeft?


Het is dus een stuk goedkoper om met een telefoonkaart vanuit een telefooncel te bellen. Als je naar het buitenland wil bellen moet je starten met een landcode. De landcodes kan je via het . TARIEVEN Gratis telefoonnummers (numeri verde) beginnen meestal met 8DD;. Hotels vragen meestal heel veel voor interlokale en internationale gesprekken.


Ben je op zoek naar een internationaal nummer? Een international telefoonnummer helpt jouw . Dit overzicht is een overzicht met telefoon landnummers. In het onderstaande overzicht vind u het telefonische landnummer van diverse. Iridium satelliet- telefoon. WERELDWIJDE LANDCODES TELEFOON.


Ook het landnummer is van belang wanneer je naar het buitenland belt. Om vanuit Nederland te bellen moet je de toegangscode voor een internationale telefoonverbinding , het landnummer of landcode van . Portugol overol te koop LANDNUMMERS VANUIT PORTUCAL Om vanuit Portugal . Sommige landen dicht bij elkaar hebben opeenvolgende . Bijvoorbeeld de landcodes van Belgià en Engeland en de landcode van . Wat is de beste manier om telefoonnummers te noteren? Het landnummer wordt voorafgegaan door een plusteken, dat staat voor het . Voor internationaal gebruik schrijven we Belgische gsm-num. Landnummers of landcodes worden gebruikt bij het ​​kiezen van een internationaal telefoonnummer. Op deze pagina staan alle internationale landcodes voor telefoonnummers.


Neem contact op met uw aanbieder voor informatie over internationale. Bij het oproepen van een . Als u in het buitenland verblijft, kunt u mogelijk telefoongesprekken met de. Ook onderdeel van de telefoonunie zijn uniforme nationale en internationale.


Vanuit Nederland naar Italië:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts