woensdag 24 mei 2017

De blanckaert woumen

Fietsen, vogels spotten en broekwandelen. Woumen , een deelgemeente van Diksmuide. Het fraaie kasteel zorgt niet alleen voor een sprookjesachtige aanblik. Moeilijkheidsgraad : Makkelijk, voor gevorderde stappers. Wandel dan terug doorheen de Martjesvallei, langs het . Ook bevind zich een klein gedeelte op het grondgebied . Als avonturiers zoeken wij graag ook de natuur op, met rolstoel.


Bij onthaalpunt gevraag en heel boertig antwoord. No photo description available. Ook het brugje achter het centrum De Rhille wordt . Deelname: Natuurpuntleden gratis, niet-leden betalen €50. Primeur voor West-Vlaanderen.


Tweede broedplaats in Vlaanderen. Graylag Goose, 20 Stefan Ingels. Mute Swan, Stefan Ingels. Egyptian Goose, Aug . Ga vanuit vijf locaties op stap door het polder- en broekgebied aan de IJzer met een exclusieve wandelwijzer.


Op de IJzer zelf en het Kanaal Ieper-IJzer liggen. PROVINCIE: West-Vlaanderen. Het laaggelegen en boomloze broek- gebied . De ochtend begon met gedruppel maar . Deze pin is ontdekt door Willy devoldere.


Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Rondom de vijver zijn er uitgestrekte . Tijdens de week kunnen zowel de . Wat frisse lucht gehapt in een mooi natuurgebied. Jammer dat er geen wolkje zat.


Blankaartkasteel met vijver.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts