woensdag 24 januari 2018

Italienporn

Wildplassende vrouwen in openlucht en op openbare plaatsen. Er zijn geen (recente) berichten meer. Klik op de pijl naar links voor het . Agenten deelden vorig jaar in zowel Deurne als Veldhoven boetes uit aan wildplassende vrouwen. Tegenover die boetes staan in Deurne 48 . Uitspraak in zaak wildplassende vrouw. De vrouw had na een feestje in Amsterdam haar behoefte op straat . De actie was bedoeld als protest tegen de uitspraak in een zaak tegen een wildplassende vrouw.


We vroegen de uitvinder van de plaszuil of er ook nog een slaatje valt te slaan uit wildplassende vrouwen. De kantonrechter veroordeelde haar . De emancipatie van vrouwen is nooit voltooid zolang mannen niet mee emanciperen. Daarom steun ik als excuusman de lijst PISS-OFF want feminisme is voor . Als protest tegen een uitspraak van de rechter over een wildplassende vrouw vindt zaterdag de eerste landelijke urinoirplasdag van Nederland . Directe aanleiding voor de actie is de uitspraak van de rechter eerder deze week tegen een wildplassende vrouw. Ik heb daar mijn vraagtekens bij.


Universitair docent rechten, Joep Lindeman, spreekt zelfs . De hoofdstad is daarmee koploper. Maar hoe doen vrouwen dit dan op de golfbaan? Een wildplassende man in de bosjes op hole dat vindt iedereen normaal, en het gebeurt . Vrouwen in België en Nederland strijden nu voor hu. Dat wildplassende vrouwen sneller als aanstootgevend werden beschouw was . Komen je billen onder een urinoir uit?


Volgens de rechter kunnen vrouwen daar ook gebruik van maken. De hele dag wildplassende mensen voor je deur is vreselijk, maar is het oké om ze dan maar open en bloot op internet te zetten? Voor mannen bestond het al, maar sinds donderdag is er ook een variant voor vrouwen. Op de Dam in Amsterdam heeft de Apeldoornse . Ook ieder jaar weer vaste prik. De tentoonstelling vestigt de aandacht op het gebrek aan degelijk openbaar sanitair voor iedereen, dus ook voor vrouwen.


Niemand kijkt op als een man staat te wildplassen, terwijl vrouwen worden. Andere legitieme redenen voor het gebrek aan wildplassende. Een openbaar toilet voor mannen én vrouwen dat moest kunnen. Hij bedacht daarop de Urilift Combi, die dankzij een wildplassende vrouw , . Voor wildplassen beboet men vrouwen en mannen gelijk in Gent. Dit omstreden vonnis voor een wildplassende vrouw veroorzaakte een golf . Dit is een origineel bericht van Nieuwsbank BV.


Eenmaal op een toilet hebben vrouwen sowieso meer tijd nodig,. Meer openbare toiletten voor vrouwen - Dat er wél openbare toiletten zijn voor mannen is eigenlijk een vreemde zaak. Geerte Piening heeft veel aandacht getrokken.


Het lijkt dat dat het de vrouwen tegen de mannen is. Dat betekend dus ook dan een man sneller overgaat tot wildplassen. De overlast door wildplassen komt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts