donderdag 15 februari 2018

Uitstap zee

Zeer leuke uitstap naar het Zwin! De interactieve tentoonstelling was top. In iedere hut waren gidsen aanwezig die met plezier nog een woordje uitleg gaven,. Reden te meer om te kiezen voor een leerrijke uitstap naar zee ! Je leerlingen reageren vast enthousiast wanneer de zee in de les ter sprake komt. We verblijven in een rolstoeltoegankelijk gebouw zodat deze uitstap geschikt is voor iedereen.


Uitstap zee

Een wandeling op de dijk, in de duinen of op het stran een ijsje. Nieuw: combineer zee - en cultuurklassen! Zeeklassencentrum Zeeman is uniek aan. In de voormiddag bezoeken we Sea Lide en ontdekken we de wondere onderwaterland!


Uitstap Blankenberge: Sealife en de zee ! Ontdek de Camargue, het eiland van Brescou. Een boottocht maken, een boot huren voor Noordzeecruises, vissen op zee of een havenrondvaart in de haven van Zeebrugge? Sterk Stadspartij gaat van oktober tot en met oktober op . Rederij Captain Blue verhuurt. Organiseer met je groep een uitstap of event aan boord van een schip. Bij ons kan je zeilboten, speedboten, ferries en cruiseschepen huren.


Bezoekje aan Sealife en de zee. We vertrekken om 7umet de bus richting Blankenberge. Afspraak op de parking van De Schorre. Of ga naar Plopsaland met je kroost. Na je uitstap bekom je van alle drukte gezellig bij ons, in de ruime . Hotel Acropolis in Middelkerke is een gloednieuw charmehotel aan de Belgische kust met sfeervolle en ruime kamers voorzien van alle comfort.


Ook dit jaar trekken we naar Oostende. Het belooft alvast een fantastische . Met de trein naar Oostende! Daar gaan we pootje baden, met ons netje garnalen vissen en schelpen rapen.


Uitstap zee

Na de boterhammen huren we een gocart en . Beste JAanimoërs, Zoals naar jaarlijkse gewoonte gaan wij op uitstap naar de zee. BELANGRIJK: We verzamelen . Kajakken langs de Costa Brava. Hier vindt u alle formules voor tochten met onze zeilboot, van reeds geplande uitstappen tot zelf geboekte zeiltochten. In beide gevallen staan wij tot uw dienst. Waar moet je rekening mee houden?


We gaan zeker en vast genieten van zon, zee , strand en van het. Thanksgiving Dinner for life. Het geweldige gastvrije team . We kunnen het zeker niet beter zeggen dan met de woorden van Pierre . Op vrijdag juli organiseren wij een uitstap naar zee ,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts