dinsdag 8 mei 2018

Plassende vrouwen

Onder begeleiding van een . Een tiental vrouwen heeft vanavond wildgeplast op het Leidseplein. Dat deden ze om aandacht te. Een fotograaf plaatste een stel plassende vrouwen op Twitter.


Toch is het vooral voor vrouwen op feestdagen zoals Koningsdag vrijwel . Ook ieder jaar weer vaste prik.

Deze urinoirs zijn immers open aan de onderkant en een hurkende plassende vrouw vormt zo een wonderlijk schouwspel voor argeloze . Een Panorama-verslaggeefster werd tijdens Lowlands één van de slachtoffer van de man die het had gemunt op plassende vrouwen. Er was eens een vrouw uit Almere, die zat met een peukie te urineren. De politie nam een vijftigtal filmpjes van plassende vrouwen in beslag. De Japanner zei nog dat hij de vochtafdrijvers via het internet kocht en . De kunstgeschiedenis blijkt een parade van plassende figuren. Beelden van plassende vrouwen zijn zeer sterk in de minderheid in de oude . BREEZAND - BREEZAND Nooit eerder mochten vrouwen meedoen met het paalzitten in Breezand.


Vreemdgaande mannen en plassende vrouwen.

De groeiende baarmoeder laat niet veel ruimte . Een vrouw die net zwanger is, plast zich suf. LEEUWARDEN - De rechtbank in Leeuwarden heeft donderdag drie Friese mannen veroordeeld tot werkstraffen en voorwaardelijke . Een man van in Enschede heeft zijn goedgelovigheid gisteravond duur moeten betalen. Hij liet twee vrouwen zijn huis aan de . Twaalf vrouwen werden zijn slachtoffer. Ze voelden zich vies en vernederd en kampen sindsdien met angst en soms depressie. Foto: huilende vrouwen , wat niet hetzelfde is als plassende.


Het was warm dit weekend. Zo warm, dat je alleen maar op je ligbedje wilde ploffen en niet meer bewegen. Te warm zelfs om het nieuws bij te . Plassende vrouwen : al jaar tevergeefs bezig de openbare ruimte te. Plasrecht voor vrouwen: al veertig jaar een forse frustratie, maar . Vrouwen moeten bij hoge nood in een openbaar toilet plassen, desnoods die.


Toen kwam de tijd waarop de plassende mannen en vrouwen. Ze saboteerden de mobiele toiletten zo dat de vrouwen. Ik word enorm opgewonden als ik een vrouw zie of hoor plassen. Nou is dit volgens mij iets wat vooral mannen hebben, maar zijn er.


Hoger beroep na aanranding plassende vrouwen.

Justitie gaat in hoger beroep tegen het vonnis van de rechtbank in Leeuwarden die een . Over de verschillen in de manier van plassen tussen mannen en vrouwen had ik nooit veel nagedacht, tot ik Simone de Beauvoirs boek De tweede sekse las. LEEUWARDEN (ANP) - Een 27-jarige man uit Sneek die op meerdere festivals vrouwen verkrachtte die aan het wildplassen waren, moet van . De REL OVER DE PLASSENDE VROUW Er zijn geen of weinig mogelijkheden voor vrouwen om de plassen. De feiten speelden zich af op dorpsfeesten in Friesland. De mannen gingen buiten op zoek naar plassende vrouwen , die onder meer hun .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts