donderdag 11 juli 2019

Voorwaarden referentieadres

In hun geval geldt een referentieadres als officieel adres. OCMW moet u voldoen aan de volgende voorwaarden. OCMW onderzoekt of u aan alle voorwaarden voldoet en beslist binnen de dagen over uw aanvraag . Spring naar Aan welke voorwaarden moet ik voldoen om een. Om zich op een referentieadres te kunnen inschrijven moeten er voorwaarden vervuld . Moet de persoon bij wie ik.


Wat zijn de voorwaarden om een referentieadres bij een. Enkel personen die bij gebrek aan bestaansmiddelen geen verblijfplaats hebben of meer hebben, zijnde “daklozen”, komen in aanmerking voor een . Als je dakloos bent, kan je onder bepaalde voorwaarden een referentieadres krijgen bij het OCMW. Je wordt in dat geval op het adres van het OCMW . Welk adres komt in aanmerking als referentieadres ? De wettelijke voorwaarden voor het referentieadres worden geregeld door een omzendbrief van juli . Daar willen ze me onder geen enkele voorwaarden inschrijven, volgens. Het principe is een referentieadres op het adres van een natuurlijke.


De natuurlijke persoon of de rechtspersoon die de inschrijving van een andere persoon aanvaardt als referentieadres , verbindt zich ertoe, alle . Ten slotte is de inschrijving op een referentieadres beperkt tot het adres . Wat moet men doen om een referentieadres bij het OCMW te bekomen? Wat om het adres te behouden? Zijn er speciale voorwaarden aan . Een dakloze kan een referentieadres aanvragen bij het OCMW of bij een particulier. Als uit sociaal onderzoek blijkt dat de persoon aan al deze voorwaarden.


Een referentieadres is een precies adres in een Belgische gemeente:. Het opleggen door het OCMW van voorwaarden die niet bij wet zijn. Die classificeren immers de zaken over het referentieadres voor daklozen onder het.


Inschrijven op een referentieadres kan enkel als je een natuurlijke persoon bent. De mogelijkheid om op een referentieadres te worden ingeschreven, is strikt beperkt tot: personen die in een . De voorwaarden die in acht genomen moeten worden, om als dakloze een referentieadres te vragen . Vooraleer het OCMW een referentieadres kan toekennen, dienen drie voorwaarden vervuld te zijn: De persoon moet dakloos zijn. Het referentieadres maakt het mogelijk dat u uitkeringen ontvangt die een officiële.


Daklozen kunnen ook een referentieadres vragen bij het OCMW. Personen die in een mobiele woning verblijven of om beroepsredenen of bij gebrek aan voldoende . Referentieadres bij een natuurlijke persoon. Zij kunnen ingeschreven worden op een referentieadres.


U hebt geen eigen adres en u behoort tot één van volgende groepen: woonwagenbewoners . Omdat je wettelijk een officieel adres moet hebben, kan je je laten inschrijven op een referentieadres onder bepaalde voorwaarden. Bepaalde situaties kunnen ertoe leiden dat u geen vast adres of vaste woonplaats heeft in België. Omdat u over een adres moet beschikken, kan u zich in . Uit het sociaal onderzoek zal blijken of u aan de voorwaarden voldoet. De Raad van het OCMW neemt de beslissing om al dan niet een referentieadres toe te . Dan kan je een referentieadres als officieel adres gebruiken.


Je komt in aanmerking als aan alle drie van de onderstaande voorwaarden is voldaan:.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts