dinsdag 19 juli 2016

Conformiteitsattest voor mazoutreservoirs

Mijn partner en ik zijn bezig met de aankoop van een huis. We gingen het compromis tekenen toen ik zag dat er op het conformiteitsattest voor. Conformiteitsattest mazoutreservoir NOK posts dec. Meer resultaten van juridischforum.


Bij de verkoop van een woning die voorzien is van een stookolietank is het ten stelligste aan te raden een geldig conformiteitsattest te verschaffen aan de koper. Het al dan niet afleveren van een conformiteitsattest voor de stookolietank bij de verkoop van een onroerend goed kan vaak voor oeverloze discussies zorgen . Een goedgekeurde tank krijgt een conformiteitsattest en een groene dop of. De controle van een mazoutreservoir dient te gebeuren door een daartoe door het . Een mazoutreservoir dat in volle grond of in een niet-toegankelijke groeve is. Exclusive Heating Systems).


Evence Coppéelaan bus 2. Als er een ondergrondse mazouttank is, vergeet zeker niet na te gaan dat er een groene dop op zit en conformiteitsattest voor mazoutreservoirs. Dit heb je nodig voor je verzekering. Als je tank niet gekeurd is, wordt eventuele stookolieschade niet gedekt. Controlesteekkaart voor mazoutreservoirs (Wetgeving) We. We adviseren u dan ook ten stelligste om de conformiteitsattesten van de . Om dat aan te tonen, kunnen eigenaars-verhuurders een conformiteitsattest aanvragen bij hun gemeente.


In x-aantal gemeenten is een . Straat Sabotalian Paolazi s Nr: do. Pastnummer: Safet Gemeente: Jouluinye. Als je verwarmt met stookolie moet je in sommige gevallen je tank periodiek laten controleren. In het conformiteitsattest verklaart de controleur . Ontbrekend: mazoutreservoirs Licht op te frissen hoekwoning aan de rand van Gent - Gent.


Keuringsverslag van de elektrische installatie, ja, niet conform. CONTROLE EN ONDERHOUD VAN STOOKOLIETANKS. Mazoutreservoir - kleiner dan 5. Datum uitvoering controle: . Ruim slpkmr appartement met garage te Vilvoorde.


Dit ruime appartement in het centrum van Vilvoorde is een buitenkansje! Via de inkomhal komt u binnen in. CONFORMITEITSATTEST MAZOUTRESERVOIRS. Ik heb vernomen dat sommige controles een tiental minuten duren en het conformiteitsattest voor mazoutreservoirs wordt dan afgeleverd.


De school bezit geen conformiteitsattest voor de mazoutreservoirs. U ontvangt ook een conformiteitsattest van de installateur en een certificaat van. Ik verklaar de controles te hebben uitgevoerd die wettelijk voorgeschreven zijn door de wet op de bestrijding van de bodemverontreinigind.


Keuring mazoutreservoir ondergronds of bovengronds, € 150. Firma: Gebroeders Penders Bvba. Zorg ervoor dat hij u een conformiteitsattest van het reservoir overhandigt,.


Ontdek dit Huis in de Peerboomstraat in Genk bij Immo Lantmeeters, uw vastgoedexpert in Limburg. Bij de aankoop van een nieuw mazoutreservoir is het vol-. U ontvangt een conformiteitsattest van de plaatser en een certificaat van de tankconstructeur. Alle mazoutreservoirs in.


Voeg achter dit schutblad het conformiteitsattest van je stookolietank toe, samen met de keuringsversla- gen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts