maandag 25 juli 2016

Daar en tegen

Integendeel wordt gebruikt om een . Meer weten over Team Taaladvies? De correcte spelling is daarentegen. De tuin was niet goed verzorg daarentegen waren de kozijnen netjes in de verf gezet.


Het woord is verkeerd gespeld of het staat niet in het gratis woordenboek.

Wil je meer woorden en mogelijkheden? Ook kun je de lijst met dicteewoorden bekijken. Ten alle tijden of te allen tijde?


Daarintegen of daarentegen ? Wat is de betekenis van daarentegen ? Online woordenboek Nederlands. Vertalingen in context van daarentegen in Nederlands-Frans van Reverso Context: daarentegen wel, daarentegen dat, daarentegen wordt, daarentegen.

Een prachtig lied van Elise Mannah. Toen ik het lied voor het eerst hoorde besefte ik weer opnieuw. Zware pot maar coach Wilfred zal daar maar voor ding komen , punten! Boem, daar reed de auto tegen de muur aan. Daarenboven, Moreover, besides.


De Cinebench-benchmark is gebaseerd op . Nu stelt dit zijn inkomen eens in debet van zijn Cassa, en daar tegen over wat hy daar van aan de Christen Vorsten om de Turken te beoorlogen, uytkeert, . Daar buyten, Without that place. Need to translate daarentegen from Dutch? Here are possible meanings. Placaaten het contrarie van dien mogen ordonneeren, of daar tegen statuceren. Want indien dit doorgaan konde, souden de Heeren Staaten van . Club Brugge daarentegen , de wedstrijd tegen Moeskroen buiten beschouwing gelaten, kende de voorbije weken toch een opwaartse vormcurve.


Vijftig procent zijn we dit jaar gegroeid met i4talent. Wanneer de dagen langer, warmer en zonniger worden, weet je dat het zomer is. Naast het lekkere weer brengt de zomer meer met zich mee: .

Willy Sommers is soms getuige van spanningen tussen zijn fans. Maar hij heeft hen een duidelijke boodschap gegeven. Complete your San Soda collection. They are both contradictory verbs.


We verbruiken gemiddeld gezien niet zoveel stroom. En gas is duur dus is het tijd om daar iets aan te doen. Loop je in Amsterdam en wat kom je daar tegen ? Juist ja Visser zoetwaren BV uit Beilen.


Koeiendrop ook te koop in Amsterdam! Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. WordReference English dictionary, questions, discussion and forums. De hele nieuwskrant als keuzemenu, wat is daar eigenlijk tegen ? Je kunt wel duidelijkheid eisen, maar duidelijkheid is vaak niets anders dan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts